Amikor egy Design Kiállításról van szó, a legtöbb embernek a bútorok, a belső terek jutnak eszébe. Igen ám, de a belső térnek jó esetben van egy folytatása, az pedig nem más, mint a KERT, hiszen jó időben időnk nagy részét ott töltjük. Ezért számomra az ideális kert, amolyan második nappaliként a ház folytatása. Ezért is örültem nagyon, mikor ezen a kiállításon megláttam a Plantart termékeit, amik úgy gondolom minden igényt kielégítenek e téren. Abszolút kényelmesek, praktikusak, és emellett persze dizájnosak is :)

Ha már a kényelemről beszélünk, az abszolút kedvenc, ami persze nem a legolcsóbb kategória, de ezt egészen biztosan nem kell két évente cserélgetni!
Számomra a kert elengedhetetlen része a víz, illetve a vízcsobogás, és ha valaki hasonló cipőben jár mint én, azaz apró kerttel rendelkezik, megvan a tökéletes megoldás!

Ugye milyen megnyugtató látvány, főleg ha a környezetét megfelelő virágokkal ültetjük körbe, egy saját kis " Oázist " kapunk, ahol kedvünkre relaxálhatunk.
Vannak olyan növények, amik kaspóban is tökéletesen érzik magukat, ezt a lehetőséget mindenképpen érdemes kihasználni, mert így gyakorlatilag egy állandóan változtatható dekorációs elemet kapunk!
Amennyiben örökzöld növényeket ültetünk bele, és többet egymásmellé helyezünk, akár térelválasztóként is használhatjuk őket, hogy megteremtsük a magunk kis intim szféránkat.
És még egy nagy kedvenc, amiről már külön bejegyzés is született, és nem győzöm eleget hangsúlyozni, hogy nagyszerű megoldás, az pedig nem más mint a növényfal. Ez esetben fűszernövényekkel teleültetve a kis hellyel rendelkező kertbarátok részére!
Amennyiben a képek és természetesen a bejegyzés elnyerte a tetszéseteket, én mindenképpen ajánlom, hogy látogassatok el a Plantart bemutatótermébe, ahol az itt látottakon kívül, még rengeteg szépséget fogtok találni!
Dísznövényszalon és kaspó - bemutatóterem: Törökbálint, Torbágy ú. 14/A
Természetesen a cég Facebook oldalát is nagy szeretettel ajánlom, én folyamatosan rengeteg érdekes ötletet találok rajta, amit természetesen hasznosítok is :)
https://www.facebook.com/Plantartdisznovenyszalon
Eni
https://www.facebook.com/kreativkert?ref=hl
http://kreativkertkreativotthon.blogspot.hu/
0 megjegyzés