Mivel mostanában sokat kerteltünk, jöjjön most egy kis lakberendezés.
A tavasz jegyében vettük elő ezt az újlipótvárosi gangos lakást, melyet annak idején a Szép Lak oldalain is láthattuk, Kati fotóival.
Kisgyerekes házaspár lakása volt ez is, mint a felújítandó lakásaim nagy része, bár adottságai közel sem olyan kedvezők, mint mondjuk egy budai társasházi lakásnak...ám az álom valóra vált, sok hónapos ötletelés, és kivitelezés után megszületett a friss, tavaszi zöldekkel kiegészített dió-vanília lakás.A nappali-konyha-étkező terében nem is alkalmaztunk mást, csak és szigorúan ezt a három színt. A zöld szín a textilekben és egyes falsávokban bukkant elő, míg a dió a padlófelületen és a bútorok egy részén.
Akit a részletek is érdekelnek, nézzen be a SZÉ-ÉP bt weblapjára, itt az elejétől a végéig kísérhetik a munkálatokat:
http://www.szeepbt.hu/galeria/category/9-szk-helyen-tagasan-ujlipotvarosi-keszen...s ha már tavaszi ébredésről, születésről van szó, érdekesség kedvéért elárulom a Kedves Olvasónak, hogy a lakásfelújítás végéhez érve megszületett a Házaspár második gyermeke - így az eredetileg 3főre tervezett lakást négyen vették birtokba!
Tervezés, szöveg: P.F.Dia
Fotók: London Kati "
Ez a lakás nekem már akkor is Dia egyik kedvenc munkája volt mikor az újság hasábjain megjelent, és azóta is nagy kedvenc ezért egész biztosan a tavaszi megújulás jegyében az én előszobám is átalakul Diáék segítségével:) Ha elkészül természetesen bemutatjuk az ilyen volt ilyen lett fotókat!
Ezt egyébként mindenkinek bátran merem ajánlani, mert egy kis festékkel, megfelelő textilekkel egy-egy enteriőrt nagyon kevés anyagi ráfordítással, nagyon látványosan át lehet alakítani, hogy egy kis színt vigyünk az életünkbe, hiszen a megújulásra mindig szükség van.
Ha valaki rajtam kívül esetleg kedvet kap, várom a fotókat a totheniko75@gmail címre, ígérem azokat is bemutatjuk, hogy mások is ötleteket gyűjthessenek.
Eni2 megjegyzés
 1. Nagyon klassz lakas, jó képek, élvezetes leírással!

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm Dia nevében is!
  Örülök, hogy tetszik, nekem személy szerint is ez a kedvenc lakásom
  azok közül amit Dia tervezett:)
  Eni

  VálaszTörlés