Az első részben a szintetikus árnyékoló hálókat mutattam be, de vannak akik a természetes anyagokat részesítik előnyben. Ez az összefoglaló most nekik lesz hasznos, a széles választékból biztosan mindenki megtalálja majd a neki leginkább tetsző változatot. És, hogy miért ajánlom ezeknek a termékeknek a használatát? Mert önmagukban is nagyon mutatósak, megvédenek bennünket a kíváncsi tekintetektől, és a szél ellen is védelmet nyújtanak. ezért mindenképpen érdemes egy ilyen csendes kis zugot létrehozni, ahol nyugodtan el tudunk vonulni a világ szeme elől. Akár egy kis magányra vágyunk, akár egy kellemes beszélgetésre a barátainkkal. Most a reggeli kávét, és az esti borozgatást kihagyom:)

Egy kellemes kis terasz falapokkal burkolva, ahol kedvünkre napozhatunk, olvashatunk. Ezt a megoldást érdemes meggondolnunk, mert a falapnak sokkal melegebb hatása van mint a kőnek, és megfelelő kezelés mellett ugyanolyan tartós, sőt a " felfagyást " is elkerülhetjük a nem megfelelően lerakott kerámiákkal szemben.

Bruc hangakerítés, természetes hanga dróttal összefűzve. Nagyon dekoratív, és nagyon széles körben tudjuk alkalmazni.




Bambooflex kerítés, amivel kertünkben nagyon egzotikus hatást érhetünk el. Ezt különböző növényekkel ( a képen örökzöld bambusz látható ) és szobrokkal, lámpásokkal tovább fokozhatjuk.
 
Reedcane, természetes nádfonat, amivel tökéletes tengerparti hangulatot varázsolhatunk kertünkbe.


Egy apró terasz, amit vesszőfonat rejt el a kíváncsi tekintetek elől. Ez is egy nagyon dekoratív és természetes módja a térelválasztásnak.

 
Természetesen ezeket az anyagokat, nem csak kerítésekre, balkonokra használhatjuk, hanem egyéb dekoratív célra is .Ebben az esetben egy szolár lámpát vont be vele a tulajdonosa, és egy betonfalat takart el vele. szerintem mindkettő remek megoldás.   
Remélem most is sikerült néhány ötletet adnom, amit hasznosítani tudtok. ezzel kapcsolatban természetesen várom a visszajelzéseket, ötleteket, kérdéseket és persze a fényképeket:)
Eni
További elérhetőségeim, ahol megtaláltok: Kreatív Kert – Kreatív Otthon facebook oldal:
https://www.facebook.com/kreativkert 
Intermas  E. E. Kft. facebook oldal: 
Intermas E. E. Kft. youtube csatora:
http://www.youtube.com/user/IntermasKft
Képek forrása: Intermas E. E. Kft. 
www.gazdazona.hu
Képek forrása: Intermas E. E. Kft.
                        Tóth Enikő
0 megjegyzés