Azt hiszem ez az a poszt, amire eddig a legtöbbet várnotok kellett, de most végre itt van, elkészült :)
A várakozásnak természetesen több oka is van, az egyik természetesen a piszkos anyagiak, a másik, hogy esetünkben ugye egy 1910-ben épült otthonról van szó, amit ugye egyszer 30!!! évvel ezelőtt felújítottak, de ugyebár még akkor sem volt divat a nagy fürdőszoba, ami szerintem nem luxus, hanem egyszerűen praktikus, hacsak az embernek nincs kettő, vagy nincs külön mosókonyha....
Esetemben egyik sincs, és nem is lesz, hiszen a falakat itt mozgatni, nem egy egyszerű felújítás lenne, így gyakorlatilag egy panel méretű fürdőből kellett kihoznom, egy elegáns, "élhető" fürdőszobát.
Megmondom őszintén nem volt könnyű feladat :) Azt pedig, hogy mindez hogy sikerült, majd Ti eldöntitek.

Akár hiszitek, akár nem ez a giccses kád volt a fürdő első darabja :) Persze ennek is van egy aranyos története, én ugyanis a fejembe vettem, hogy mindenképpen lábas kádat  szeretnék, de ennek volt némi anyagi korlátja. Ezért szülinapomra az én kreatív unokatesóm meglepett ezzel a szépséggel :)
A giccses kád adta az ötletet, hogy a viszonylag semleges fürdőben a lila legyen a kiegészítő szín, ehhez pedig a levendula ilyenkor pont kapóra jön. Az üvegben általam készített levendulás fürdősó van, ami téli estéken igencsak megfogyatkozik :)
Természetesen nálunk a virág a fürdőből sem maradhat el, ezzel kapcsolatban  szerencsésnek mondhatom magam mert bár a fürdő kicsi, ablak van rajta, ami egy panel fürdő esetén nem mindig mondható el sajnos.
Végül a nagy álom, a lábas kád is megvalósult, bár egy kicsit másképpen mint terveztem, ugyanis Vaterás szerzemény, így a teljes felújítása rám maradt. Azt hiszem ilyen fába soha többet nem vágom a fejszém :)
Fürdőszoba szekrényből is az egyediség, és az elérhető ár volt a cél, így esett a választás erre a régi komódra, ami szintén sk. munka. Itt azért azt megjegyezném, hogy minden lakkozás, felületkezelés ellenére fél évet bírt, így tartom azt az álláspontomat, hogy a hobbi festékeket bizony nem vizes helyiségekbe találták ki.
Az apró részletek itt is fontosak, a dekoráció így minden egyes takarítás alkalmával változik :)
Jelenleg az ajtón belépőt ez a látvány fogadja, egyenlőre a Ficus is remekül érzi magát.
Engem pedig télen nyáron ez a látvány fogad azon ritka estéken, mikor egy gyors zuhany helyett van időm elmerülni a fincsi habokban. Imádom :)


A posztot amibe az inspirációkat gyűjtöttem, az alábbi linkre, ötletek kattintva találjátok.
A blog facebook oldalához itt csatlakozhatsz, ha nem szeretnél lemaradni a friss posztokról, ötletekről ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót.
Amennyiben nem csak a kertek, és a lakberendezés érdekel, hanem Te magad is szeretsz alkotni, dekorálni, netán érdekes workshopokon részt venni, akkor keresd fel és kövesd az EnArt Design Studio facebook oldalát, melyet itt találsz.
Képek: Kreatív Kert - Kreatív Otthon, amik az oldal kizárólagos tulajdonát képezik, így megosztásuk csak linkkel együtt lehetséges!
Ha tetszett a bejegyzés megköszönöm, ha másokkal is megosztod.
Eni
0 megjegyzés