Még emlékszem a napra, mikor a tavalyi záróposztot írtam, mintha csak ma lett volna. Hihetetlen, de megint elszaladt egy év, méghozzá nem is akármilyen. Megmondom őszintén próbáltam számot vetni, sorrendbe rendezgetni a dolgokat, de annyi minden történt, hogy egy poszt egészen biztosan kevés lenne, hogy mindezt leírjam. Egy azonban biztos, 2014 számomra a változások éve volt, és bár sokszor voltam mélyponton, ha mérlegre teszem a dolgokat, azért a jó dolgok vannak többségben.
Kezdjük mindjárt az év elejével, mikor a szezon előtti hajrában, rögtön két kiállításon kellett részt vennem, a stand tervezéstől, építéstől, a tárgyalások lebonyolításáig. Kő kemény időszak volt, így a blogot egy kicsit el is hanyagoltam, amiért ezúton is elnézéseteket kérem! Ekkor fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy ezt bizony így sokáig nem fogom bírni. Döntenem kell, még pedig minél előbb. Végül nem én döntöttem, hiszen a "hajtásnak" meglett a következménye, így már nem volt miről dönteni. Sajnálom, hiszen küzdelmekkel teli, de nagyon eredményes 3 év volt, rengeteg általam megálmodott és megvalósult ötlettel. Nem így terveztem.
Persze közben az élet is ment tovább, és én egyszer csak azt vettem észre, hogy az RTL Klub esti híradójában találom magam. Majd jött az RTL reggeli műsora, amiből lassacskán rendszeres " szereplés " lett, legutóbb éppen decemberben.
Majd valahogy nyár végén kezdett bennem motoszkálni a gondolat, hogy bizony jó lenne a hobbimból élni, és azt csinálni amit valójában szeretek, amit tanultam. Így született meg az EnArt Design Stúdió gondolata, amiből szép lassan valóság lett.
Erről természetesen poszt is született, erről bővebben itt olvashattok:
http://kreativkertkreativotthon.blogspot.hu/2014/09/na-de-ki-is-vagyok-en.html
http://kreativkertkreativotthon.blogspot.hu/2014/11/es-vegre-lehull-lepel.html

Közben worksopok jöttek mentek, felsorolni is hosszú lenne kinél mit tanultam, így ez egészen biztosan egy külön poszt lesz :) Ezúttal is köszönet érte, remek tanítóim voltatok!
Beleszerettem a stencilezésbe is, melynek kapcsán megismerkedtem Dittával, a http://decorlabor.hu/ megálmodójával. És szinte ezzel egy időben Varga Juditnak köszönhetően a http://www.pentacolor.hu/ tulajdonosával, és számtalan általa fejlesztett új termékkel, mindezt egy blogger találkozó keretein belül.
Novemberben a saját workshopjaim is elindultak, ahol két blogger társamat szintén muszáj megemlítenem, hiszen nagyszerű vendég kézművesnek bizonyultak!
Az egyikük Bianka akinek facebook oldalán ( https://www.facebook.com/BluerDesign ) nap mint nap számos szépséget találtok, és Judit, aki szabad kézzel is úgy tud rajzolni, mint nagyon kevés ember, emellett természetesen gyönyörű dolgokat készít, Őt itt találjátok: https://www.facebook.com/czippelart?fref=ts
Mint említettem rajtuk kívül nagyon sok bloggerrel, és persze rengeteg új emberrel ismerkedtem meg, szinte lehetetlen őket a teljesség igénye nélkül felsorolni :)
Ahogy így írom a sorokat sorra jutnak eszembe a dolgok, többek között, hogy néhány hónapig egy DIY oldal szerkesztésében is részt vettem, és Szer Noémi a Szeretlek Magyarország szerkesztője is megkeresett közben, hogy néhány cikkemet közölhetné e? Persze, hogy boldogan mondtam igent :)
Mindeközben, épült, szépült a Polgári Otthon is, de azt már végképp nem tudom megmondani mi milyen sorrendben, és mikor? :)
Természetesen 2015-re is megvannak a tervek, nem is kicsik, így babonából csak kettőt árulok el, az egyik a konyha befejezése, a másik pedig nem más mint egy kerti tó, ami részben körülöleli a nemrégiben felújított filagóriát. Ha a többi csupán álom marad én már akkor is boldog leszek! :)
Mint tudjátok, egy folyton pörgő nyughatatlan ember vagyok, így azt hiszem nem árulok el titkot, ha azt mondom üzleti terveim is akadnak bőven, és remélem az ültess velem " akció " is folytatódik, sőt követői is lesznek jövőre!!!
Végezetül nem maradt más hátra, mint, hogy megköszönjem azt a sok szeretetet, kedvességet, támogatást, amit az elmúlt egy évben tőletek kaptam, remélem 2015-ben újra találkozunk!
Új lendülettel, új posztokkal, új lájkokkal.....
Viszlát 2014! :)Eni
 “Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe


0 megjegyzés