Természetesen több kedvenc kertészetem van, ami úgy gondolom természetes, hiszen az elmúlt közel 10 évben jó néhány kertészetben megfordultam. Van olyan is ami sajnos az idők során tönkre ment, és természetesen akad olyan is, ami pici családi vállalkozásból mára egy fantasztikus kertészetté nőtte ki magát. Ez történt a Natura Kerttel is, amit az első lépésektől ugyan személyesen nem követtem nyomon, csupán egy albumot láttam az elmúlt 10 évről, de bátran mondhatom egészen egyedülálló amit véghezvittek. Természetesen ehhez sok sok türelem, kitartás, ötlet és nem utolsó sorban bátorság kellett, de meséljenek helyettem inkább a képek:

A kertészet mostani " arca" ami már sejteti nem egy átlagos kertészettel van dolgunk.

Mivel a kertészetben többféle különleges követ forgalmaznak, természetes, hogy ezek a tó elkészítésénél is szerepet játszottak. A tónak természetesen lakói is vannak, és nyáron gyönyörű tavirózsák pompáznak benne. Ezeket ha megtetszik, akár meg is vásárolhatjuk.

A hófehér kövek gyönyörűen kiemelik a növények szépségét.

A kövek a sziklakertben is szerepet kapnak, variáljuk őket bátran.

A képen jól látszik, hogy éppen most is készül valami, hogy pontosan mi azt még nem árulhatom el:)

Ez pedig már a végeredmény, egy kis összefogás, tanakodás után, gyönyörű zöld gyepet " varázsoltunk " a reggel már gondosan előkészített, de még kopár területre.
A változás persze nem véletlen, hiszen a dekorációs műfüvek, immár felkerültek a kertészet kínálatába, bárki megvásárolhatja őket. Ha a szemünknek nem hiszünk, hogy mennyire élethű, próbáljuk ki nyugodtan, hogy milyen fantasztikus érzés rajta mezítláb sétálni. A tulajdonos házaspárnak biztosan nem lesz ellene kifogása. Én kipróbáltam:)

Mezítláb a fűben:)
És itt rögtön vissza is kanyarodnék a bevzetőmhöz, hogy mi ennek a kertészetnek a sikere. Megint valami újat álmodtak, és azt meg is merték valósítani.
Kedves Andrea és Zoltán, én csak gratulálni tudok!
Eni

További elérhetőségeim, ahol megtaláltok: Kreatív Kert – Kreatív Otthon facebook oldal:
https://www.facebook.com/kreativkert 
Intermas  E. E. Kft. facebook oldal: 
Intermas E. E. Kft. youtube csatora:
http://www.youtube.com/user/IntermasKft
Képek forrása: Intermas E. E. Kft. 
www.gazdazona.hu
Képeket készítette: Marosi Ildikó, Tóth Enikő
A kertészet elérhetősége:  Natura Kert - Kerti Centrum: 8600 Siófok Aradi vértanúk. u. 125.

2 megjegyzés