Sajnos kint még mindig tombol a tél, amivel én bent továbbra is dacolok, így egyre több virággal veszem körül magam. Ebből következik most egy kis képes beszámoló, néhány ötlettel kiegészítve.

Annak, hogy jobb kedvünk legyen és egy pici tavaszt csempésszünk az otthonunkba, a legegyszerűbb módja, ha a piacon, vagy a virágosnál beszerzünk néhány tavaszi virágot, és egy helyes csokorba kötjük. Aki nem olyan bátor, hogy maga vállalkozzon a virágkötésre, természetesen ezt a virágboltban is szívesen megteszik, csak egy picit többe kerül.
A másik egyszerű megoldás egy nagy csokor színes jácint, amit egyszerűen egy kaspóba helyezünk és egy kis szizállal körbetekerünk. Nem csak szép, hanem illatos is.
Igazán praktikus megoldás, egy nagyobb csészébe apró virágú árvácskát ültetni, mert ezt a fagyok elmúltával a teraszra is kihelyezhetjük.  
Nekem ez az egyik kedvencem, néhány üveget szalaggal átkötünk, és nincs is mád dolgunk, mint a tavasz egyik legszebb virágát a tulipánt tetszőlegesen belehelyezni. Aki a színes megoldásokat kedveli, bátran kísérletezhet a színekkel.
Természetesen nem csak virággal tudunk tavaszt csempészni otthonunkba, bátran próbálkozzunk egyéb dekorációval is, mint például ez a pillangókból készült füzér.
Ezeknek a farönköknek az elkészítéséhez már jó sok türelemre és némi szaktudásra van szükségünk, de aki belevág, nem fogja megbánni, hiszen ez nem csupán egy szezonra szól.
Ha ablakunkat szeretnénk díszíteni, ez egy nagyon könnyen elkészíthető dekoráció, amihez a legtöbb háztartásban ráadásul a hozzávalók is megtalálhatók. Ennek az elkészítésénél is bátran kísérletezzünk a színekkel, hiszen nem mindenki szereti a lilát.
Remélem ezzel a rendkívüli képes beszámolóval ( hiszen általában írni szoktam ) mindenkinek tudtam egy két olyan tippet adni, ami elnyeri a tetszését, és kedvet kap az elkészítéséhez. És talán még a képeket nézegetitek egy kis tavaszi hangulatotok is támad:)
Eni
További elérhetőségeim, ahol megtaláltok: Kreatív Kert – Kreatív Otthon facebook oldal:
https://www.facebook.com/kreativkert 
Intermas  E. E. Kft. facebook oldal: 
Intermas E. E. Kft. youtube csatora:
http://www.youtube.com/user/IntermasKft
Képek forrása: Pinterest
                         Kreatív Kert - Kreatív Otthon: Tóth Enikő
0 megjegyzés