Bútorfestő workshop, ahogyan én csinálom!


 Bútorfestő foglalkozás az EnArt Design Studio műhelyében saját kisbútorod lefestésével!
De mit is jelent ez pontosan? 
Amennyiben ellátogatsz hozzám saját bútorodat öltöztetheted új ruhába, az én szakmai felügyeletemmel, több éves tapasztalatommal! Megismerhetsz többféle stílust, többféle festéket, megtanulhatod hogyan kell antikolni, stencilezni vagy akár bútorra transzferálni.
Ha mindezeket a technikákat még nem tudod, vagy bátortalan vagy, és egyedül nem mersz nekiállni, akkor megtaláltad a számodra legmegfelelőbb helyet!

  Időpontok: 
2015 július 11
További időpontokért kérlek figyeld az EnArt Design Studio esemény vonalát, ahol sok más érdekes workshop lehetőséget is találsz!

         A foglalkozás díja: 9000 Ft/fő
Az ár a felhasznált anyagokat egy kis innivalót, kávét, és némi ropogtatni valót is tartalmaz.

A foglalkozások minimum 4  fő jelentkezése esetén lesznek megtartva, egyéb esetben 12 000 Ft-ért egyéni workshopra is van lehetőség, ahol csak a Tiéd a főszerep!
Megfelelő létszámú ( min. 6 fő ) jelentkezés esetén ( 100 km-es körzetben) külső helyszínen  is tartok foglalkozást.

A foglakozás során többfajta festékkel megismerkedhetsz, de a bútorokat minden esetben a Pentart termékek Decor Paint Softjával varázsoljuk újjá!

Amit feltétlenül hozz magaddal:
A lefestendő kisbútort, ami befér egy normál méretű személyautóba :)
Jókedvet, és játszó ruhát!

Egy kis ízelítő az általam készült munkákból:







További információért ( pontos cím, telefonszám, számodra fontos kérdések....) kérlek privát üzenetben vagy a kreativkertkreativotthonvgmail.com email címen fordulj hozzám bizalommal! Csak az esemény vonalon való jelentkezést továbbra sem tudom elfogadni, így kérlek erről semmiképpen NE feledkezz meg!
Köszönöm, Eni





0 megjegyzés