Egy igazán rendkívüli workshop kerül megrendezése május 16-17-én, EnArt Design Studio az szervezésében egy Németországban élő Magyar découpage művész a Pagi Decoplage Art tulajdonosának közreműködésével. 
A két nap elkészített tárgyai hasonló tematikára épülnek, de más más dolgokat készítünk!


A május 16-i workshop pontos programja:
1. Nagymama levendulás kicsi zsákja, a molyok ellen. (10x15cm)
Munkafelület anyagon.
Bevezető a transzfer technikában, egy kis anyagismeret2. Levendulás vintage kispárna, (24x24cm) magzsák a minden napokra
Munkafelület anyagon.
Provence-i hangulatú, vintage párna készítése transzfer technikával, a kispárna négyzet alakú
itt már egy nagy, vagy több kisebb képből lehet alkotni.3. Provence-i borhűtő
Munkafelület kerámián.
Választható vintage, vagy rusztikus alap készítése, díszítés szalvétával és transzfer motívummal
árnyékolunk, vagy 
bevezető a klasszikus découpage pittorico technikába.4. Vintage Quotes (retro falikép, idézettel)
  Munkafelület MDF lapon, kétszínű vintage alap elkészítése
  transzfer technikával díszítünk.Részvételi díj: 13900,-
 


A május 17-i workshop pontos programja:
1. Lágytojás sapka.
Munkafelület anyagon bevezető a transzfer technikában, egy kis anyagismeret.

2. Romantikus kerek vintage párna, (40 cm) Munkafelület anyagon. Provence-i hangulatú, vintage párna készítése transzfer technikával, a kispárna kerek alakú itt már egy nagy, vagy több kisebb képből lehet alkotni.

3. Provane-i ágymelegítő a múltból (igazi bolhapiaci remek) Munkafelület fémen. Készítünk egy francia shabby chic alapot, ismerkedés découpage effektekkel díszítés szalvétával és transzfer motívummal. Árnyékolunk, vagy bevezető a klasszikus découpage pittorico technikába, vagy csak transzfer technikával díszítünk.

4. Vintage Quotes (retro falikép, idézettel) Munkafelület MDF lapon. Kétszínű vintage alap elkészítése, transzfer technikával díszítünk.

Részvételi díj: 15000,-

A részvételi díj minden anyagot, kelléket magába foglal, Neked kizárólag az étkezést kell megoldani. Mivel a tanfolyam viszonylag hosszú egy másfél órás ebédszünetet is beiktatunk, amit akár a szomszéd pizzériában is eltölthetsz, virágzó gesztenyefák árnyékában. Amennyiben úgy gondolod ezt az időt természetesen a helyszínen is eltöltheted, igazán kellemes környezetben akár a kis kerti tó partján ücsörögve :)
Aki mindkét nap szeretne részt venni a workshopon, egy ajándék tárggyal lesz gazdagabb!
Hozd magaddal a barátnődet is, ( vagy akár a párodat ) mert nem csak egy remek közös napot tölthettek együtt, Neked ez 20 % kedvezményt jelent!:)
Jelentkezni kizárólag emailben lehet, a részvételi díj 50 %-nak befizetésével, a kreativkertkreativotthon@gmail.com email címen.
Mindenkit várunk szeretettel, Eni és Pagi

smile hangulatje
0 megjegyzés