Terveimmel ellentétben még nem a saját kertemet fogom bemutatni, mert sajnos az időjárás nem megfelelő ahhoz, hogy szép képeket tudjak készíteni. Ennek tükrében összegyűjtöttem nektek néhány egyszerű ötletet, ha ti is adventi hangulatot szeretnétek varázsolni a kertbe.

Apró cserepes fenyőt az udvaron is díszíthetünk, csak ne felejtsük el fagyok elmúltával kiültetni, mert cserépben nem igazán érzi jól magát. 
Csupán 3 cserép szükséges ehhez a jópófa hóemberhez, ami sosem olvad el :) Egy jó tanács, mivel a cserepek többsége nem fagyálló, válasszunk műanyagot.
Megvan még a gyerekkori korcsolya, akkor nagyon egyszerű dolgunk van, ha nincs, viszont egy ilyen kertdíszt szeretnétek, irány valamelyik aukciós portál.
Egy fémvödör, némi homok, gyertyák, és egy masni. Ugye milyen egyszerű? :)
Ezeket a vesszőket akár egy erdei séta, vagy egy nagyobb kert metszés során is összegyűjthetjük, és egy kis műhóval, vagy fehér akrilfestékkel olcsó, mégis mutatós díszt készíthetünk.
Egy régi kopott szék, és fémdrótra erősített fenyőágak.
És ha idén kivételesen a fagy is megérkezik, ezeket a mutatós csodákat is elkészíthetjük. akár selyemvirágot is használhatunk hozzá.
Ne felejtkezzünk meg a bejárati ajtóról is, hiszen  mikor délután fáradtan hazaérünk, az első pillantásunk általában ide esik.
Egy ilyen régi talicskát már jóval nehezebb beszerezni, de a képek tanúsága szerint megéri :)

Jó ötletelést, kellemes készülődést, remélem sikerült egy kis karácsonyi hangulatot teremtenem, és így nagyobb kedvel láttok neki teraszotok, udvarotok adventi díszbeöltöztetéséhez :)
Képek forrása: Pinterest
A blog Facebook oldalához az alábbi linkre kattintva csatlakozhatsz:https://www.facebook.com/kreativkert , ahol naponta frissülő tartalommal találkozhatsz. Ha mindennap látni szeretnéd, ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót! :)  
Eni
0 megjegyzés