Mint tudjátok november elejére elkészül az EnArt Design Stúdió, amit én inkább egy alkotó műhelynek, közösségi helynek, amolyan klubnak neveznék. erről részletesen itt olvashatsz. Nagy öröm ez számomra, hiszen nagyon vártam, hogy újra alkothassak, illetve átadjam az általam elsajátított tudást, egy-egy kellemes délelőtt keretein belül. Lesznek délutánok is, de a poént nem szeretném lelőni :)
Na igen, de mi is legyen az, amit megmutassak, megtanítsak nektek? Ami viszonylag új, és költséghatékonyan újjá varázsolhatjátok vele az otthonotokat. Igen, akár a teljes otthont, hiszen egy nagyon sokrétűen alkalmazható technikáról van szó. Tulajdonképpen ezért esett a választásom a stencilezésre.
Nem is szaporítom tovább a szót, mert azt hiszem azon bloggerek közé tartozom, akik nem éppen szűkszavúak, szóval meséljenek a képek :)

Első lépésként csomagoló papíron jól begyakoroljuk az alapokat. Kép forrása: Decor Labor
Miután a csomagoló papíron elsajátítottuk az alapokat, rögtön belevágunk a falfestés gyakorlásába, persze nem az én nappalimban :) Aki viszont olyan bátor, hogy mindezt otthon egyedül szeretné kipróbálni, erről egy általam írt 
posztban itt olvashat.
Ezek után egy párnahuzatot készítünk, ( a stencilek tárháza szinte végtelen ) amihez kizárólag jó minőségű textilfestéket használunk!  Tudom, hogy több olyan festék létezik ami a mindenre jó kategóriába tartozik, de azért higgyétek el nem véletlenül textilfesték a neve!
Illetve lehetőség van, egy hasonló óralap elkészítésére is, ami szintén elkészíthető otthon is, hogy hogyan, arról itt olvashattok.
De nézzük mi másra is használhatjuk még a stencilt, ha már az alapokat elsajátítottuk:

Készíthetünk képet, akár az otthonunk dekorálására, akár a vintage szerelmeseinek ajándékba.

Egy egyszerű bonbontartót is feldobhatunk vele.
Alkalmazhatjuk más technikákkal együttesen, a szebb összhatás elérésének érdekében.
Egy egyszerű fehér széket is díszíthetünk vele, ami így otthonunk, kiemelkedő dísze lehet.
Egy fehér dohányzóasztal, szintén feldobható vele.
És az igazán bevállalósak akár egy komódot is díszíthetnek vele.
És, hogy milyen stencileket fogunk használni? Mivel szeretem ha sokféle alapanyag áll rendelkezésemre, többféle gyártó termékeit is beszereztem, így egészen biztosan mindenki megtalálja a neki leginkább tetsző stencilt.
És mivel nem csak stencil, de festék tekintetében is kényes vagyok a minőségre, így kizárólag a legjobb minőségű festékeket fogjuk használni!
Természetesen gondoltam a karácsonyra is, így a hagyományos karácsonyi színeken kívül, lesznek csilivili fényes festékek is, a szivárvány minden árnyalatában.

A textilfestékek egy töredéke, mert rend a lelke mindennek :) A többit, még nem volt időm szortírozni, hiszen óriási mennyiségről van szó!
Természetesen a workshopok időpontjáról folyamatosan tájékoztatlak benneteket!
A blog facebook oldalához itt csatlakozhatsz, ha nem szeretnél lemaradni a friss posztokról, ötletekről ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót.
Amennyiben Te magad is szeretsz alkotni, dekorálni, netán érdekes workshopokon részt venni, akkor keresd fel és kövesd az EnArt Design Studio facebook oldalát, melyet itt találsz.


Képek: EnArt Design Stúdió amik az oldal kizárólagos tulajdonát képezik, így megosztásuk, csak linkkel, elérhetőséggel együtt lehetséges!

Ha tetszett a bejegyzés megköszönöm, ha másokkal is megosztod.
Eni
















0 megjegyzés