Egy egy szezonváltás idején velem együtt úgy gondolom jó néhány lakberendezéssel foglalkozó blogger izgatottan várja a különböző lakberendezési áruházak új kollekcióját, hogy minél előbb megmutathassuk nektek is. Én már szemezgettem és ki is választottam a H&M Home újdonságai közül a kedvenceimet, amik segítségével egy cseppnyi tavaszt varázsolok majd az otthonomba.
Idén elsősorban az apró kiegészítők, párnahuzatok, takarók közül válogattam, mert ezek segítségével viszonylag kis költségkeretből, adhatunk "teljesen" új arculatot otthonunknak.
De beszéljenek helyettem a képek, némi kommentel  fűszerezve:

Számomra minden évszak elengedhetetlen kelléke a virág és az illatmécses és ha az előbbiből nem is, az utóbbiból nem mindig találok kedvemre valót az éppen aktuális kínálatból.
Ez ugyan nem a legfrissebb kollekcióból való, a színe miatt ő lett a biztos befutó.
A gyertyákon kívül van még egy gyengém, mégpedig a párnahuzatok amiből elveim szerint sosem elég, hiszen ezek különböző variálásával, tényleg minden évszakban más más arculatot adhatunk egy egy helyiségnek. Idén nekem ezek a fáradt rózsaszínek a kedvenceim, amiből többféle árfekvésben is találtam az áruház kínálatában. Külön öröm számomra, hogy egyszínű pamutvászonban is megtalálható amiken kiélhetem a " stencil mániámat ".
Az időjárásunk szeszélyességét elnézve egy jó meleg takaróra minden évszakban szükség van. 

Ez az ágynemű igencsak nagy kedvencem, mert színösszeállításának köszönhetően egyszerre nőies és férfias egyaránt. 
Ezt a kalitkát már az első percben kiszúrtam magamnak, mert egy elegáns otthonban is megállja a helyét, és évszakonként más más dekoráció helyezhető bele. 
Akiket viszont a kalitka a vintage stílusra emlékeztet, egy másik alternatíva, ez az arany keretes kocka.
A párnahuzaton kívül amiből szerintem sosem elég az a képkeret.  Ez szintén az a kategória amit folyamatosan változtathatunk. Elegáns mégis egyszerű formájának köszönhetően, akár egy fekete-fehér nyomat is jól mutat benne, amit mi magunk is könnyűszerrel kiválaszthatunk és kinyomtathatunk.

A kancsó szintén fogyóeszköz, de megmondom őszintén én az ilyen szép darabokat vázának használom. egy csokor fehér tulipánnal bármelyik otthon tökéletes dísze lehet.
Pohárból természetesen nem szoktam évszakonként egy-egy garnitúrát beszerezni, viszont egy szép és különleges darabnak sosem tudok ellenállni. Természetesen ezt sem rendeltetésszerűen használom, általában mécsesek vagy tavaszi hagymások kerülnek bele.
Néhány évente a törölköző " állományt " sem árt felfrissíteni, erre a célra  ezek a darabok tökéletesek lesznek, ráadásul a színeknek köszönhetően, még az ez vajon kié probléma is elkerülhető.
Ebből az elegáns  kerámia edényből sem árt egy-két darabot beszerezni, ha ti is folyamatos tárolási gondokkal küzdötök a fürdőszobában.

Amennyiben a párnahuzatoknál említett stencilezés felkeltette az érdeklődéseteket, arról itt olvashattok bővebben.
Ha a termékek közül nyerte el valamelyik a tetszéseteket a jó hír, hogy nemcsak személyesen, hanem interneten is nézelődhettek sőt meg is vásárolhatják őket.
A blog facebook oldalához itt csatlakozhatsz, ha nem szeretnél lemaradni a friss posztokról, ötletekről, ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót.
Amennyiben Te magad is szeretsz alkotni, dekorálni, netán érdekes workshopokon részt venni, akkor bátran írj nekem emailt: enartds@gmail.com hogy a részleteket egyeztetni tudjuk.
Képek: H&M Home
Ha tetszett a bejegyzés megköszönöm, ha másokkal is megosztod.
Jó munkát!
Eni0 megjegyzés