Létezik egy varázslatos város, amely csak egy hópehelyben létezik. Whoville-ben ahol a Who család él. Nem túl szépek, és kicsit túl anyagiasak is, viszont imádják az ünnepeket. Legfőképpen a Karácsonyt, szerintem sokunkkal egyetemben. Egyvalakinek azonban sem az ünnepek, sem a Karácsony nem tetszik. Ő a Grincs, a galád, rosszindulatú szörnyeteg, aki a város fölött magasodó Kobakhegyen él önkéntes száműzetésben. Egyszer s mindenkorra véget akar vetni a nagy éves hajcihőknek, amikor mindenki boldog, kivéve őt. Cindy a Who család legkisebb tagja azonban úgy gondolja, nem helyénvaló dolog, ha a szeretet ünnepét a Grincs magányosan tölti, így meghívja magukhoz ebédre. A botrányba fulladt vendégjárás után a Grincs egy az egyben ellopja a Karácsonyt.
Ha kíváncsiak vagytok a teljes mesére, itt megnézhetitek, ha pedig kedvet kaptok, néhány kedves dísz elkészítéséhez, ahhoz a Pinteresten gyűjtöttem nektek.
Az egyik legegyszerűbben elkészíthető koszorú, tol-boából és gömbökből. A színeket kedvünk szerint variálhatjuk.
Moha koszorú mikulássapkával, amire már csak egy szemet kell "varázsoljunk".
Azok kedvéért akik a kicsit bonyolultabb megoldásokat kedveli :) 
Egy régi képkeret, krétafesték,és készen is van a dekoráció.
Egy ilyen kerámia festékkel díszített Grincses bögréből még a kakaó is jobban esik.
Mint a mesében.
És a valóságban, melyhez hasonlót, természetesen piros díszekkel is Neked is lesz lehetőséged készíteni, az EnArt Desing Stúdió szervezésében.
A blog facebook oldalához itt csatlakozhatsz, ha nem szeretnél lemaradni a friss posztokról, ötletekről, ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót.
Amennyiben Te magad is szeretsz alkotni, dekorálni, netán érdekes workshopokon részt venni, akkor keresd fel és kövesd az EnArt Design Studio facebook oldalát, melyet itt találsz.
Képek: Pinterest,  EnArt Design Stúdió 
Workshopra, ahol elkészítheted a saját Grincs fádat itt tudsz jelentkezni!
Ha tetszett a bejegyzés megköszönöm, ha másokkal is megosztod.
Eni
0 megjegyzés